Doktora Öğrencilerimizin Dikkatine...

Son Güncelleme Tarihi : 04.05.2016 09:25:58

Doktora öğrencilerimizin Tez Savunma Sınavı öncesi yapması gereken yayınlara ilişkin karar.

Doktora öğrencilerinin doktora tez savunma sınavına girmeden önce Science Citation Index, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Education Resources Information Center, Science Citation Index Expanded kapsamında olan, uluslararası alan indekslerince taranan dergilerde yada ULAKBİM veri tabanından yer alan ulusal hakemli dergilerde kabul edilmiş/yayınlanmış en az 1 makale ve Ulusal veya Uluslararası Kongre ve Sempozyum gibi bilimsel etkinliklerde poster veya sözlü olarak sunulmuş en az 1 bildirisinin olması gerekir.

Bu yayın şartları, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren mezun olacak tüm öğrencilerimiz için geçerlidir.